Databundels

Er is een grote diversiteit aan databundels waaruit je kunt kiezen en het vergt dan ook een beetje vergelijking van jouw kant om erachter te komen welke databundel voor jou het meest geschikt is. Wij laten je alleen zien waar je óf onbeperkt mobiel internet kunt vinden óf een grote databundel. Je kunt echter bij deze providers ook eens kijken wat ze nog meer te bieden hebben, want uiteraard hebben ze je veel waardevolle diensten te bieden.

Kun je enkel een databundel bestellen?

Het is zeker mogelijk om alleen een databundel te bestellen, maar of het handig is is weer een tweede. Ondanks veel data is het natuurlijk wel zo handig dat je ook wat belminuten en eventueel sms’jes bij je abonnement neemt. Het blijft tenslotte een mobiele telefoon waarvoor je een abonnement afsluit en als je daar dan nog een telefoontje mee kan plegen is dat niet verkeerd.

Bij T-Mobile kun je overigens geen mobiel internet los afsluiten. Bij T-Mobile ben je namelijk verplicht om er in ieder geval de minimale bundel voor bellen en sms’en aan toe te voegen. Dit is niet erg, want zoals we hierboven al hebben geschetst kun je dit maar beter doen, ook al is het een minimale bundel. Het lijkt ons eerlijk gezegd ook een beetje raar als je alleen maar mobiel internet op je telefoon hebt en anders niks.

Previous post:

Next post: