Gebruik wifi

Wat ontzettend handig is om te doen is gebruik maken van wifi zo vaak en zo veel als je kunt. Zodra je bij een wifi netwerk in de buurt bent kun je dus het beste je mobiele internet uitschakelen om over te schakelen op wifi. Of je nu thuis bent of onderweg, dit is erg slim om te doen.

Veel data besparen

Je houdt het niet voor mogelijk hoeveel data je kunt besparen als je dit goed volhoudt. Natuurlijk ben je niet altijd in staat om wifi te gebruiken en misschien kun je het alleen maar thuis gebruiken. Maar als de mogelijkheid zich voordoet, doe het dan ook en schakel je mobiele internet dan direct uit. Veel mensen zijn zich niet goed bewust van de hoeveel data die dit bespaart.

Wifi netwerken

Het is niet moeilijk om op je telefoon een aantal wifi netwerken in te stellen. Als je vaak bij bepaalde mensen over de vloer komt waar je gebruik kunt maken van wifi kun je dit instellen op je telefoon. Zodra je dan bij diegene komt kun je overschakelen op zijn of haar wifi netwerk. Hetzelfde geldt ook voor restaurants en andere gelegenheden waar wifi gratis wordt aangeboden. Profiteer hier dus van, want dit is dé manier om data te besparen.

Previous post:

Next post: