Kiezen voor onbeperkt internet

Waarom zou je nou gaan kiezen voor onbeperkt mobiel internet en bijvoorbeeld niet gewoon voor een riante databundel. Nou, in principe hebben wij geen voorkeur voor een van de beiden, maar vinden we dat je goed moet kijken naar je verbruik en op basis daarvan je keuze moet maken. Voor de een kan onbeperkt mobiel internet namelijk heel rendabel zijn, terwijl een ander met een riante databundel wel prima toe kan komen.

Onbeperkt internet, welke provider kies je?

Zoals je inmiddels weet zijn er 3 providers die je de luxe bieden van onbeperkt mobiel internet. Als je eenmaal hebt beslist dat je hier inderdaad gebruik van wilt gaan maken, hoe weet je dan voor welke provider je moet kiezen, want er blijven er nog altijd 3 over.

Wat we je aanraden is om de providers te filteren op de internet snelheid. Zoals je ziet biedt provider Youfone je een snelheid aan van 3,6 Mb/s, terwijl T-Mobile en Hi je een snelheid aanbieden van 14,4 Mb/s. Dit is geen klein verschil en dus raden we je ook zeker aan om voor de hoogste snelheid te kiezen. Dit is namelijk gewoon 4 keer zo snel.

Als we dan vervolgens ook nog gaan kijken naar de snelheid die overblijft na overschrijding van de data limiet kunnen we stellen dat T-Mobile er als beste uitkomt. Ons advies zou dus zijn om voor T-Mobile te kiezen in het geval je onbeperkt internet ambieert.

Previous post:

Next post: