Onbeperkt internet op andere mobiele apparaten

Niet alleen voor de mobiele telefoon is er mobiel internet, maar natuurlijk ook voor andere mobiele apparaten als de laptop en de tablet. Voor voor deze mobiele apparaten wordt er onbeperkt mobiel internet aangeboden. Naar ons weten biedt van alle providers alleen T-Mobile op dit moment deze dienst aan, maar uiteraard kan hier in de loop van de tijd verandering in komen.

Onbeperkt internet op tablet nuttig?

We gebruiken nu even de tablet, maar hetzelfde wat we in deze paragraaf gaan zeggen geldt ook voor onbeperkt internet op de laptop. Wij vinden het zelf niet echt nuttig om op een tablet onbeperkt internet te nemen. We kunnen ons namelijk niet voorstellen dat je zo vaak gebruik maakt van mobiel internet op je tablet dat je dit nodig zult hebben. En als je al zo vaak gebruik maakt van mobiel internet op je tablet zou je toch mogelijkheden genoeg moeten hebben volgens ons om veel van een wifi netwerk gebruik te maken. Toch zeker met het grote aantal wifi netwerken dat we op dit moment in Nederland hebben.

Met een mobiele telefoon is het toch anders, want die staat altijd aan waar je ook bent. Maar een tablet staat alleen aan op de momenten dat je ervoor gaat zitten en het lijkt ons niet zo dat dit zo vaak is dat je onbeperkt internet echt nodig hebt. Uiteraard kennen we jouw situatie niet, dus misschien zitten we er wel helemaal naast. In dat geval is het onbeperkte internet van T-Mobile een goede oplossing.

Previous post:

Next post: