Wat houdt onbeperkt internet in?

Onbeperkt mobiel internet is waarschijnlijk niet meer de juiste benaming voor wat providers tegenwoordig leveren die wel claimen deze dienst te leveren. Een aantal jaren geleden kon je nog bij alle providers onbeperkt internet voor een klein bedrag per maand krijgen, maar hier hebben providers op een bepaald moment toch maar vanaf gezien. Waarschijnlijk werd het ze een beetje te duur.

Is onbeperkt internet wel onbeperkt?

Providers die claimen onbeperkt mobiel internet te leveren leveren inderdaad wel onbeperkt internet, maar de kanttekening die hierbij wel gemaakt dient te worden is dat het uiteindelijk wel ten koste gaat van je internet snelheid en dat je niet meer op internet kunt doen wat je wilt maar slechts beperkt bent tot de zaken die je met een zeer lage internet snelheid nog kunt doen.

Maar de providers liegen er natuurlijk niet mee als ze zeggen dat ze onbeperkt internet leveren, want dat is wel het geval. Je moet echter wel nagaan of je het nog de moeite waard vindt als de mogelijkheden zo worden beperkt nadat je over je limiet heen zit. Overigens vinden veel mensen het een prima dienst, want ze hoeven in elk geval nooit onbereikbaar te zijn voor vrienden, aangezien chatten een van de zaken is die prima gaat met een lage internet snelheid.

Previous post: